anew i hverdagen

Søvn bør være let

Tyngdedyne voksen

Alt for mange voksne sover ikke godt om natten. Med en tyngedyne kan du komme dine søvnproblemer til livs – måske allerede i morgen nat.

Læs mere
Tyngdedyne til børn

Tyngdedyne barn

Uro eller uvane? Hjælp dit barn med at få bugt med søvnbesvær med en tyngdedyne til børn.

Læs mere

Tyngdetæppe

Et suverænt tæppe med den helt rette tyngde. Det tunge tæppe er til afslapning, en lur på sofaen og hjælper dig med at koble af efter en lang dag.

Læs mere

Hvad siger danskerne til en tyngdedyne fra anew?

Hvad siger danskerne til en tyngdedyne fra anew?

 • 49% sover dårligt

  Ifølge Sundhedsstyrelsen oplever knap hver anden dansker problemer med at sove. Det er alt for mange, og det vil vi gerne ændre på i anew.

 • Sov bedre

  Søvngaranti: 101 nat

  Vi vil gerne have, at du bliver glad for dit køb. Derfor kan du hos os altid returnere dynen og få pengene igen, hvis du ikke er tilfreds.

 • Vi er her for dig

  Vi sidder altid klar på telefon og e-mail for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, så vi sørger for, at du laver det helt rigtige køb.

Quiz: Sådan vælger du den rigtige tyngdedyne

Det kan være svært at finde den rigtige tyngdedyne til dig eller dit barn. Tag quizzen og bliv klogere på, hvilket produkt der er det rigtige for dig.

Tag quizzen
 • Søvn bør være simpelt

  Søvnbesvær er ikke sjovt. Alt for mange oplever, at det kan være svært at hænge sammen på grund af dårlig eller manglende søvn. I teorien er søvn i sin enkelthed ikke svært. Det handler om at afslutte dagen, lukke øjnene og falde i søvn. Men i praksis er det for mange danskere langt mere besværligt.


  Hos anew hjælper vi dig med at være den bedste mor, far, hustru, mand, søster, datter, veninde og medarbejder – alt sammen med afsæt i en god nattesøvn. De fleste har prøvet at vågne en morgen og ikke føle sig frisk eller have svært ved at falde til ro om natten. Det er ærgerligt, og det ønsker vi at gøre noget ved.

  Læs mere om vores mission 
 • Alle fortjener en god nattesøvn

  Gennem et udvalg af tyngdedyner (også kaldet kugledyner og tunge dyner) og tyngdetæpper gør vi, hvad vi kan for at give dig en bedre nattesøvn og derfor overskud til mere. Vi ønsker at være din bedste partner, når du skal lade batterierne op, når du skal slappe af, og når du skal sove. Du skal være friskere, end da du lagde dig ned. Det er vigtigt for dig – og derfor er det vigtigt for os.


  En god nattesøvn kan gøre underværker. Vi har alle prøvet at være udmattet, træt og gået i seng for at vågne op mere uoplagt, end da vi gik i seng. Faktisk er det op mod halvdelen af danskerne, der døjer med sønbesvær. Er du en af dem?

  Mød Ella dynen