5 grunde til at dit barn skal sove med en Ella Tyngdedyne™

Vores tyngdedyne har en blid og omfavnende effekt, der får dit barn til at falde til ro og glide lige så stille ind i drømmeland. Ønsker du at give dit barn en bedre søvn, så kan dette ønske sandsynligvis realiseres ved at anvende en tyngdedyne til børn. Læs de 5 grunde her. 

Tyngdedyner

1. Dit barn falder hurtigere i søvn

Ved at veje mellem 8-12% af din kropsvægt, kan en Anew Tyngdedyne™ efterligne en krammende følelse og hjælpe dit barn med at falde hurtigere i søvn.

Tyngdedyne

2. Dit barn sover roligere

Ikke alene kan Tyngdedynen fra Anew hjælpe dit barn med at falde hurtigere i søvn, men dens øgede vægt kan også bidrage til at reducere antallet af opvågninger eller helt undgå dem.

Tyngdedyne Barn

3. Mere overskud til hele familien

De urolige og hårde nætter er udmattende for både barn og voksen. Med en tyngdedyne sover barnet bedre, hvilket giver både barn og voksen mere overskud i hverdagen.

Tyngdedyne Barn

4. Din lille vågner op med mere energi

Din lille får mere energi og velvære ved at sove med en tyngdedyne fra Anew. Ved at forbedre kvaliteten af dit barns søvn, kan barnet vågne mere udhvilet og klar til at tackle dagen.

Tyngdedyne

5. I kan prøve den risikofrit

I kan altid få leveret jeres tyngdedyne gratis og prøve den risikofrit i 30 dage.

Hvis ikke I er tilfredse med købet, kan I sende tyngdedynen retur og få jeres penge igen.

Tyngdedyne Barn
60 Anmeldelser

Anew Tyngdedyne Barn

Pris: 899 kr

Lad dit barn finde ro og opnå en bedre søvn med en tyngdedyne til børn fra anew sleep. Dynens vægt givet en afslappende effekt på barnets egen søvn, giver tryghed og lader dit barn sove godt hele natten.

✔ Gratis levering
✔ 30 dages søvngaranti
✔ Bedre søvn og mere overskud

Få en god nats søvn