Handelsbetingelser

Generelle oplysninger 

Anew Sleep ApS
B!NGS Vesterbrogade 149
Bygning 12, 2. sal
1620 København V

CVR-nr: 43077384
hej@anewsleep.dk
+ 45 61 10 20 23

Betaling 

Alle beløb på anewsleep.dk er i danske kroner (DKK) og inklusive dansk moms på 25 %. Vi modtager betaling med Dankort, Visa-kort, MasterCard-kort, MobilePay, Apple Pay, Google Pay og Viabill. Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi hele beløbet ved afsendelse af første produkt(er), da vi ikke kan trække et delvist beløb.

Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt, såfremt du vælger en anden fragtform end den, vi tilbyder uden beregning. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. 

Når du betaler for din ordre hos anewsleep.dk, beskyttes dine informationer af den velkendte SSL-protokol (Secure Socket Layer), idet vi anvender sikker betaling gennem Clearhaus/Quickpay. 

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/  

Fragt

Vores pakker afsendes samme dag, som ordren er indgået, såfremt ordren er indgået inden kl. 14.00 på en hverdag, og derfor vil vi i næsten alle tilfælde levere ordren til dig næste hverdag.

Vi leverer normalt ordren indenfor 1-3 hverdage efter indgået køb, mens størstedelen altså leveres allerede hverdagen efter. Vi bestræber os altid på hurtig levering, men sommetider kan der forekomme travlhed, som forsinker levering med en dag eller to. 

Ordrer i Danmark sendes som udgangspunkt med GLS, medmindre du som kunde vælger en anden leveringsform. Vi tilbyder også PostNord, Bird og Bring.

Vi tilbyder altid en gratis fragtløsning i Danmark ved køb over 499 kr. 

Såfremt du ikke når at afhente din pakke i pakkeshop til tiden, og den bliver sendt retur til os, sender vi gerne pakken igen, men du skal selv afholde den ekstra fragtomkostning på 49 kr. Du vil få tilsendt et betalingslink, og vi sender pakken til dig igen efter modtaget betaling.

Tilfredshedsgaranti og fortrydelsesret

Hos anew sleep tilbyder vi forlænget tilfredshedsgaranti (også kaldet søvngaranti) på udvalgte produkter. I al sin enkelthed betyder det, at vi refunderer ordrebeløbet, hvis du ikke indenfor perioden for tilfredshedsgaranti er glad og tilfreds med produktet. 

Du har således mulighed for at teste varen og vurdere, om du opnår den ønskede effekt, og såfremt du ikke opnår den ønskede effekt, kan du sende dynen retur til os indenfor perioden for tilfredshedsgaranti, efter du har modtaget varen. Samme frist gør sig gældende, såfremt du ikke har testet varen, men blot har fortrudt dit køb. Bemærk at du selv står for at afholde fragtomkostninger forbundet med returneringen.

Vi tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti/søvngaranti på følgende produkter:

 • Ella Tyngdedyne
 • Ella Tyngdedyne Barn
 • Ella Tyngdetæppe
 • Anew Dream Puden
 • Anew Regulate Dynen

Tilfredshedsgarantien gælder ikke på:

 • Brugte produkter, som vi sælger til nedsat pris, da produktet ikke er nyt fra fabrikken længere. Hvis du ønsker at returnere en brugt tyngdedyne under fortrydelsesretten, står du selv for at dække fragtomkostningen
 • Dyner, som indeholder pletter/plamager, kraftige lugte (fx fra røg), hår eller lignende. Der er dynen blevet anvendt i en grad, at vi ikke vil kunne sælge den som brugt i vores outlet
 • Betræk, som er blevet åbnet og anvendt. Du kan sagtens bruge betrækket til en almindelig dyne, da målene typisk er de samme. Hvis betrækket er uåbnet, har du mulighed for at sende det med retur med dynen
 • Anew Sovemaske

For ombytninger gælder det, at tilfredshedsgarantien gælder fra modtagelse af den oprindelige ordre. Dette gælder også, hvis man vælger at ombytte til et andet produkt. Vi dækker returomkostningerne forbundet med ombytning.

Bemærk: Vi kører forlænget søvngaranti i perioden 16. november kl. 21 til 31. december. Hvis man køber et produkt, der er underlagt søvngaranti, i den periode, har man mulighed for at ombytte eller returnere produktet helt frem til den 31/01/2024. Vi tilbyder denne forlængede søvngaranti, hvis man skulle have lyst til at give produktet i julegave.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Hvis der i ordren er indregnet en mængderabat, forfalder denne, hvis en returnering resulterer i, at mængden for at opnå rabatten ikke længere opretholdes. Eksempel: Produkt A koster 500 kr., og to stk. produkt A koster 800 kr. (besparelse på 200 kr.). Hvis du har købt to produkter A, men ønsker at returnere det ene, får du 300 kr. refunderet og ikke 400 kr.

Vi forbeholder os retten til at afvise kunder, der misbruger tilfredshedsgarantien.

Sådan udnytter du tilfredshedsgarantien og fortrydelsesretten:

Såfremt du ønsker at gøre brug af tilfredshedsgarantien eller fortrydelsesretten, skal du blot følge denne proces:

 1. Pak produktet forsvarligt ind i passende emballage. Angiv gerne ordrenummeret tydeligt på pakken.
 2. Send varen retur til følgende adresse:
  Parcel Feeder A/S
  c/o Anew Sleep ApS
  Midtager 29
  2605 Brøndby
 3. Du bærer ansvaret for, at pakken kommer frem til os. Derfor anbefaler vi, at du sender med track & trace, og at du husker at modtage en kvittering ved indlevering i pakkeshoppen. Bemærk at DAO ikke sender til erhvervsadresser, så benyt venligst en anden kurér.
 4. Når du har indleveret pakken, bedes du sende en email til , hvor du oplyser ordrenummer samt årsag til returnering.
 5. Når vi har modtaget pakken og kontrolleret produkterne, modtager du dine penge retur. 

Tilfredshedsgarantien og fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse:

Når du fortryder dit køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde: 

 • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.
 • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre andet aftales skriftligt. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via anewsleep.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Varen sendes til:

Parcel Feeder A/S
c/o Anew Sleep ApS
Midtager 29
2605 Brøndby 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Hvis du ønsker at reklamere et eller flere produkter, som du har købet hos anewsleep.dk, skal du række ud til vores kundeservice på hej@anewsleep.dk. I din henvendelse beder vi dig være detaljeret i din beskrivelse af manglen, og vedhæft gerne billeder som en del af din dokumentation.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, samt at du skal bruge det fragtlabel, som du henter gratis fra vores returportal. Gem gerne kvittering for afsendelse samt evt. track- & trace-nummer.

Varen sendes til: 

Parcel Feeder A/S
c/o Anew Sleep ApS
Midtager 29
2605 Brøndby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte hej@anewsleep.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

Rabatkoder

Rabatkoder kan ikke kombineres med andre rabatkoder, særlige kampagner, ej heller benyttes ved køb af gavekort, medmindre andet er oplyst.

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Anew Sleep ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på anewsleep.dk er Anew Sleep ApS.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hej@anewsleep.dk.  

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Abonnement hos Anewsleep.dk

Om køb af produkter på abonnement

Du har mulighed for at få vores Sleep Vitals (søvnkosttilskud) leveret løbende og automatisk på abonnement. Det er helt gratis at oprette et abonnement. Du får desuden fast 10% rabat på dine abonnementsprodukter. Køb af produkter på abonnement er altid valgfrit, og det er ikke noget, du bliver tilmeldt, uden du selv tilvælger dette. Som standard bliver alle produkter foretaget som engangskøb. Abonnementet er derfor en ekstra tillægsservice, vi tilbyder. Man kan også godt kombinere et køb med både abonnementsprodukter og produkter, der ikke er på abonnement.

Fordele ved et abonnement

 • Det er billigere (du sparer 10%)
 • Vi opkræver automatisk beløbet og leverer kosttilskuddet, så du ikke skal tænke på noget og aldrig løber tør
 • Der er ingen bindingsperiode, så du kan nemt pause, springe en levering over eller helt annullere dit abonnement
 • Ingen ekstraudgifter

Sådan fungerer det

 • Find de produkter, du ønsker at abonnere på (det vil fremgå af hjemmesiden hvilke produkter, der kan abonneres på)
 • Vælg først antal bøtter (1 bøtte svarer til 1 måneds forbrug, 3 bøtter svarer til tre måneders forbrug)
 • Vælg herefter, om du ønsker at få leveret månedligt eller hver tredje måned (dette er kun relevant, hvis du vælger 3 bøtter)
 • Læg dernæst varen i kurven og fortsæt til checkout
 • Efter at du har gennemført købet, vil du modtage et link, hvor du kan gå ind og se, redigere, pause eller annullere dit abonnement.

Abonnementsforholdet

Når du vælger at abonnere på vores produkter, har du mulighed for at tilpasse, hvor ofte du ønsker at modtage dem i henhold til de tilgængelige intervaller. Anew Sleep vil løbende levere produkterne til dig baseret på dine præferencer for leveringsfrekvens og -metode samt den valgte leveringsadresse. Denne ordning forbliver aktiv, indtil du beslutter dig for at opsige eller ændre dit abonnement for det specifikke produkt.

At være abonnent hos Anew Sleep

Når du første gang tilmelder dig vores abonnementsordning for produkter, der er tilgængelige via vores webshop, bliver du registreret som en abonnent hos Anew Sleep. Dette indebærer, at vi gemmer dine foretrukne leveringsindstillinger samt dine betalingsoplysninger i vores system. Du har friheden til at ændre både betalingskort og leveringsadresse via selvbetjening (i kundeportalen) eller ved at kontakte vores kundeservice. 

Pause, opsigelse og ændringer

Du har selv kontrol over dit abonnement og kan til enhver tid foretage ændringer, pause eller opsige abonnementet. Du kan gøre dette indtil 48 timer før din næste levering, da der ikke er nogen bindingsperiode for abonnementet. Du har dermed fuld frihed til at opsige dit abonnement, når det passer dig. For at foretage ændringer eller opsige dit abonnement kan du logge ind i kundeportalen eller kontakte vores kundeservice. 

Priser og rabatter på abonnementer

Når du vælger at abonnere på vores produkter, tilbyder vi dig en fast rabat på 10% på den normale pris for de produkter, du har valgt at have på abonnement. Den præcise rabat vises på det enkelte produkt. Bemærk, at når du opretter et produkt på abonnement, kan det ske, at der samtidig er en rabatkode eller en anden tilbudskampagne tilgængelig for det pågældende produkt. Bemærk at rabatkoder ikke kan anvendes på abonnementsprodukter.

Automatisk betaling ved abonnement

Når du tilmelder dig som abonnent hos Anew Sleep, giver du os tilladelse til automatisk at trække betaling fra dit betalingskort for de produkter, du har valgt at abonnere på. Efter dit første køb, hvor du tilmelder dig abonnement for de ønskede produkter, sker denne proces automatisk ved hver levering. Pengene trækkes først fra dit kort, når produkterne afsendes. 

Ingen ekstra omkostninger ved abonnement

Vores abonnementsordning medfører ingen yderligere opkrævninger eller skjulte gebyrer – du betaler kun for de produkter, du modtager. Derudover kan du nyde godt af en fast rabat på 10% på køb af abonnementsprodukter via vores webshop. Vi ser frem til at gøre din hverdag lettere. Vær dog opmærksom på, at rabatkoder ikke kan anvendes ved køb af abonnementsprodukter. 

Levering af ordrer på abonnement

Hvis du vælger at få dine varer leveret via vores abonnementsordning, vil de blive leveret i overensstemmelse med den valgte leveringsmetode og -frekvens, som du specificerede ved oprettelsen af dit abonnement. Dette indebærer normalt levering til den nærmeste pakkeshop i vores system med den valgte fragtleverandør eller hjemmelevering.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05.12.2023