Søvn bør være simpelt

For nogen er søvn at lukke øjnene, døse hen og falde i søvn. For andre er søvn lig med svedige håndflader, uro i kroppen og tankemylder. Søvn må ikke være svært. Det bør være simpelt. Sig hej til anew sleep og farvel til dårlige nætter.

God søvn giver bedre dage

Alt for mange sover ikke godt nok. I Danmark er det om mod halvdelen af danskerne, som oplever besvær med at sove. Hvis du er en af dem, ved du også, hvor frustrerende det kan være at starte dagen efter en dårlig nattesøvn. Du føler dig ikke frisk, og du vil allerhelst bare lægge dig tilbage i sengen og skubbe dagens gøremål. Dårlig søvn er ikke sjovt, og det vil vi gøre noget ved. 

Hos anew sleep har vi et ønske om at forbedre din søvn, så du kan være den bedste mor, far, hustru, mand, søster, bror, datter, søn og kollega. Når du får en god nattesøvn, får du også en bedre start på dagen. Du føler større overskud til at klare dagens opgaver, og menneskerne omkring dig bliver positivt påvirket af din gode energi. Tænk, hvis du kunne have det sådan hver dag? Det er det, vi stræber efter i anew sleep – at forbedre din søvn, så du kan være den bedste version af dig selv hver dag.

Mød Ella dynen

Vi drømmer om at forbedre din nattesøvn

anew sleep er ikke løsningen på alles søvnproblemer, men vi drømmer om at gøre din nattesøvn bedre. I mange år har tyngdedyner været en fast del af psykiatrien til at behandle folk med diagnoser som ADHD, angst, stress og depression. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at tyngdedyner har en positiv effekt på ens søvn (se forskning bag tyngdedyner).

Det skyldes blandt andet, at vægten er med til at få en til at falde hurtigere og nemmere til ro, og det føles som at få et langt dejligt kram. De positive effekter kan gavne alle mennesker, der ønsker at forbedre deres søvn. Alligevel er tyngdedynen en af de mest velbevarede hemmeligheder – og det vil vi gøre noget ved.

Mød Ella dynen

Mød grundlæggerne bag anew sleep

  • Mads Højgaard Paaskesen
    Co-founder

  • Haris Skrijelj
    CEO & Co-founder

  • Kristian Larsen
    Co-founder