Vi drømmer om at forbedre din nattesøvn

Alt for mange sover ikke godt nok. I Danmark er det op mod halvdelen, som oplever søvnbesvær. Hvis du er en af dem, ved du også, hvor frustrerende det kan være at starte dagen efter en dårlig nattesøvn. Du føler dig ikke frisk, og du vil allerhelst bare lægge dig tilbage i sengen og skubbe dagens gøremål. Dårlig søvn er ikke sjovt, og det vil vi gøre noget ved.

I anew sleep drømmer vi om at hjælpe dig til en bedre nattesøvn, så du kan opnå et sundere liv med mere overskud, energi og nærvær i hverdagen. Vi har som ambition at bygge et søvnunivers, som rummer innovative kvalitetsprodukter, tjenester og indhold, der gør det nemt og håndgribeligt at forbedre din søvn. Vores mål er derudover at yde Danmarks bedste kundeservice, hvor vores kunder oplever, at det er nemt og trygt at handle hos os, og hvor vi altid er nemt tilgængelige. Ja, faktisk måler vi vores succes ud fra netop din tilfredshed.

Læs mere om vores tyngdedyne - startskuddet på vores rejse.

Hvem er vi?

Vi er tre danske iværksættere, der i 2022 har startet anew sleep. Det skete efter, at vi selv oplevede en interesse i og behov for at forstå og forbedre vores egen søvn. Haris har som management konsulent haft et job, der krævede mange timer. Her har han tydeligt mærket, hvad en god nats søvn sammenlignet med en dårlig nats søvn havde af effekt på energien i hverdagen og performance på arbejdet. Derfor har han i flere år haft en interesse i at dykke ned i sin søvn, blandt andet ved brug af en søvntracker. Kristian og Mads har drevet forretning sammen siden 2014, hvor de begge har mærket stort ansvar og arbejdspres, der har påvirket deres vaner, søvn og generelle sundhed. Det har fyldt mere og mere de seneste par år, hvilket har resulteret i, at hverdagen er blevet lagt om, og at de i dag prioriterer velvære og sundhed (og søvn) højt.

Fællesnævneren er altså, at vi alle tre har mærket, hvor vigtig søvn er for vores velvære og trivsel. Da vi fandt ud af, at tendenserne i samfundet går den forkerte vej (op mod hver anden dansker døjer med søvnbesvær, og mere end hver tredje unge oplever stress, angst og ensomhed), besluttede vi at starte anew sleep, så vi kan være med til at bidrage positivt til danskernes søvn og velvære.

Din tilfredshed er vores ledestjerne

Vi er sat i verden for at hjælpe vores kunder. Vi er ikke drevet af at skulle sælge en dyne eller et tæppe. Vi er drevet af at hjælpe vores kunder til at få en bedre søvn, så de kan have energi og overskud til at være den bedste version af sig selv hver dag. Det forsøger vi at opnå ved at udvikle innovative kvalitetsprodukter, som kan hjælpe kunderne af med deres søvnproblemer. Vi prioriterer dog i lige så høj grad at gøre det ved at hjælpe vores kunder med de spørgsmål, tvivl eller servicebehov, de måtte have, når det kommer til søvn. Vi hjælper med et smil og lover, at vi bliver et positivt indspark i din dag - uanset om du rækker ud til os på chat, mail eller telefon.

Vi vil være gode, nærværende og ærlige i vores rådgivning og behandling af vores kunder. Det vores løfte til dig, og det sætter vi en ære i. Det har resulteret i rigtig mange gode anmeldelser på trustpilot, som vi er meget stolte af.

  • Haris Skrijelj
    Medstifter

  • Mads Paaskesen
    Medstifter

  • Kristian Larsen
    Medstifter