Ved første øjekast ligner vores tyngdedynen en helt almindelig dyne, men den adskiller sig fra din almindelige dyne på især to parametre:

1) Den vejer mere. Du har helt sikkert læst dig frem til, at vores tyngdedyne fås i flere vægtklasser (5-13) kg. Vægten kommer fra bittesmå lydløse glasperler, der måler 0,8mm i diameter, og som er fordelt over hele dynen. Den ekstra vægt i dynen er med til at berolige kroppen, reducere stress og forbedre kvaliteten af nattesøvnen.

2) Den er 100% vegansk. Det vil sige, at den ikke indeholder dun eller fjer, som de fleste almindelige dyner gør. I stedet for består vores tyngdedyne af 7 lag. Yderlaget består af 100% OEKO-TEX certificeret bomuld, mens mellemlagene består af polyesterfibre, der gør dynen blød og varm. Det inderste lag består af de bittesmå glasperler, som giver vægten. Vi har med vilje undgået dun og fjer, da den for de fleste ellers vil blive for varm. Derfor vil dynen formentlig også virke tyndere og mindre “fluffy” end din almindelige dyne, netop fordi der ikke er dun eller fjer i, men til gengæld kommer den med alle de positive effekter, som er beskrevet ovenfor.

Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at række ud til os over chatten eller på telefonen - så sidder vi klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

Generelt anbefaler vi, at dynen vejer 8-12% af kropsvægten for voksne og 12-25% for voksne. Det er nemlig her, at dynen har den mest positive effekt på ens søvn.

Størrelsesguide for vores voksen tyngdedyne:

  • Du vejer under 55 kg: Her anbefaler vi dynen i 5 kg
  • Du vejer mellem 55-80 kg: Her anbefaler vi dynen i 7 kg
  • Du vejer over 80 kg: Her anbefaler vi dynen i 9 kg

Størrelsesguide for vores tyngdedyne til børn:

  • Barnet er under 5 år gammelt: Her anbefaler vi vores 3kg / 100x140cm dyne
  • Barnet er over 5 år gammelt: Her anbefaler vi vores 5kg / 140x200cm dyne

Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at ringe til os på +45 61 10 20 23, skrive til os i chatten eller sende en mail til hej@anewsleep.dk.

Vores tyngdedyne ligger på midten af varmeskalaen og kan derfor bruges året rundt af de fleste. Nogle kunder, som fryser ekstra meget henover vinteren, fortæller, at de i det tilfælde lægger deres almindelige dyne henover for at få den ekstra varme, og at det fungerer rigtig godt. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at række ud til os over chatten eller på telefonen - så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Der følger ikke betræk med til tyngdedynen, men du kan tilkøbe det inde på produktsiden til 399 kr. for voksne eller 299 kr. til børn (spar 200 kr.).

Vores betræk er lavet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld, der passer perfekt til tyngdedynen. Vi har monteret et smart sløjfesystem på, der gør det muligt at binde betrækket fast til dynen, så den ikke skøjter rundt inde i betrækket. Læs mere om betrækket her.

Du kan sagtens bruge dit eget betræk, hvis størrelsen passer. Vores dyner er lavet i standardstørrelser: 140x200cm for vores vores almindelige tyngdedyne, 140x220cm for vores ekstra lange tyngdedyne og 100x140cm for vores tyngdedyne til børn.

Bemærk, at vores betræk er lavet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld, der passer perfekt til tyngdedynen. Derudover har vi monteret et smart sløjfesystem, der gør det muligt at binde betrækket fast til dynen, så den ikke skøjter rundt inde i betrækket. Læs mere om betrækket her.

Ja, det kan du tro. Vores tyngdedyne vaskes ved 30 grader på et skånsomt program. De tåler ikke at blive tørretumblet, strøget eller renset og skal hænges til tørre umiddelbart efter vask.

Vores betræk vaskes ved maks. 40 grader med vrangsiden udad på et skånsomt program.

Husk at tjekke SPAM-mappen / uønsket mails, da den måske kan være landet der. Hvis det ikke er tilfældet, kan du række ud til vores kundeservice på hej@anewsleep.dk eller +45 61 10 20 23 - så sender vi den til dig.

Dit ordrenummer fremgår øverst i din bekræftelsesmail, du har modtaget efter at have lagt ordren. Hvis du ikke har modtaget en bekræftelsesmail, kan du række ud til vores kundeservice på hej@anewsleep.dk eller +45 61 10 20 23 - så sender vi dit ordrenummer til dig.

Du kan række ud til vores kundeservice hej@anewsleep.dk eller +45 61 10 20 23 - så finder vi en løsning sammen.

Det må være en fejl fra vores side, og det beklager vi. Ræk ud til til vores kundeservice på hej@anewsleep.dk eller +45 61 10 20 23 - så sørger vi for at få løst det hurtigst muligt, så du får alle de produkter, du har bestilt.

De 30 dages søvngaranti kan ses som en prøveperiode. Her har du mulighed for at få produktet hjem og prøve det af uden risiko. Hvis det indenfor garantiperioden viser sig, at produktet ikke er noget for dig, har du mulighed for at sende det retur og få pengene refunderet. Læs mere om returnering her.

"Hvad gør I med de brugte produkter?” tænker du måske. Dem gennemtjekker vi personligt, ompakker og sælger som brugte dyner til skarpt nedsatte priser her.

Læs om returneringsprocessen her. Husk, at det kræver tålmodighed at vende sig til vores tyngdedyner og tyngdetæpper. For nogle kan det tage op til en måned.

Hvis du ønsker at ombytte et produkt eller hele din ordre (fx som følge af forkert vægt), bedes du række ud til vores kundeservice på hej@anewsleep.dk eller +45 61 10 20 23 - så guider vi dig igennem det.

Hvis du ønsker at reklamere et produkt som følge af fejl, bedes du række ud til vores kundeservice på hej@anewsleep.dk eller +45 61 10 20 23 - så finder vi en løsning. Sørg for at tage nogle billeder af skaden/fejlen, som du kan sende til os over e-mail.

Efter vi har modtaget produktet på vores lager (eller bevis for afsendelse), får du refunderet det tilsvarende beløb på det betalingskort, som du gennemførte bestillingen med.

Vi tilbyder desværre ikke afhenting eller levering af varer på vores lager eller kontor på nuværende tidspunkt.

Ja, vi tilbyder gratis levering ved køb over 599 kr.

Så snart vi har oprettet forsendelseslabel, bør du modtage en e-mail med track & trace nummer, forventet levering m.m. Generelt bestræber vi os på at levere inden for 1-2 hverdage.

Vi tilbyder levering med PostNord (hjemmelevering og pakkeshop), GLS (hjemmelevering og pakkeshop), Bring (pakkeshop) og Burd (hjemmelevering).

Vi bestræber os på at levere indenfor 1-2 hverdage.