Forudbestilling - Tyngdedyne

Der har været stor efterspørgsel efter vores Ella Tyngdedyne, som desværre kan nå at blive udsolgt i enkelte størrelser og vægte, men du har heldigvis mulighed for at få fingrene i dynen alligevel: 

  • Mulighed 1: Tjek om vægten findes i en anden størrelse (fx 140x200 cm i stedet for 140x220 cm eller omvendt). 
  • Mulighed 2: Du kan forudbestille dynen i dag - så sender vi den til dig den 22. juli (vi har flere på vej). Søvngarantien på 30 dage vil først starte fra den dag, du modtager dynen. Vi hæver først beløbet på dit kort, når vi sender produktet afsted til dig. Hvis du også bestiller andre produkter, som vi har på lager, sender vi dette/disse produkt(er) afsted til dig med det samme og eftersender den forudbestilte dyne. Bemærk at vi i dette tilfælde hæver det fulde beløb ved afsendelse af det første produkt, da vi ikke kan hæve et delvis beløb.
  • Mulighed 3: Vi får løbende nogle dyner retur under vores 30 nætters søvngaranti. Dem gennemgår vi personligt og tjekker igennem for lugte, pletter, hår og lignende, før vi sætter dem til salg som en brugt dyne til 50% under nyprisen. Vores kriterie er, at vi ikke sælger en dyne igen, hvis ikke vi selv ville sove med den. Se om størrelsen og vægten findes her.

Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os i chatten, på hej@anewsleep.dk eller pr. telefon på +45 61 10 20 23.