5 grunde til at sove med en tyngdedyne

Vores tyngdedyne har en blid og omfavnende effekt, der får dig til at falde til ro og glide lige så stille ind i drømmeland. Ønsker du at få en forbedret søvn, så kan dette ønske sandsynligvis realiseres ved at anvende en tyngdedyne. Læs de 5 grunde her. 

Tyngdedyne

1. Du falder hurtigere i søvn

Ved at veje mellem 8-12% af din kropsvægt, kan en Anew Tyngdedyne™ efterligne en krammende følelse og hjælpe dig med at falde hurtigere i søvn.

Tyngdedyne

2. Du sover roligere

Ikke alene kan Tyngdedynen fra Anew hjælpe dig med at falde hurtigere i søvn, men dens øgede vægt kan også bidrage til at reducere antallet af opvågninger eller helt undgå dem.

Tyngdedyne Barn

3. Du føler mindre stress og angst

Den øgede vægt fra tyngdedynen, stimulerer nervesystemet og øger produktionen af lykkehormonet (serotonin) og søvnhormonet (melatonin), mens den reducerer produktionen af stresshormonet (kortisol). Alt sammen noget der får dig til at have det godt.

4. Du får mere energi i hverdagen

Oplev mere energi i din hverdag ved at sove med en tyngdedyne fra Anew. Ved at forbedre kvaliteten af din søvn, kan du vågne mere udhvilet og klar til at tackle dagen.

Tyngdedyne til voksne

5. Du kan prøve den risikofrit

Du kan altid få leveret din tyngdedyne gratis og prøve den risikofrit i 101 nætter.

Hvis ikke du er tilfreds med købet, kan du sende din tyngdedyne retur og få dine penge igen.

Tyngdedyne
29 Anmeldelser

Anew Tyngdedyne

Pris: 1.299 kr

Fald hurtigere til ro og opnå en dybere søvn med vores tyngdedyne. Dynens vægt beroliger din krop, reducerer stress og forbedrer kvaliteten af din nattesøvn.

✔ Gratis fragt og retur
✔ 101 nætters søvngaranti
✔ Bedre søvn og mere overskud

Få en god nats søvn